— On Stage

Disney's Dance Sing Theatershow

Op zondag 27 januari 2019 om 18.00 uur is het weer zover! Deze theatershow staat in het teken van Disney. Volop genieten dus van jong tot ouder.

Nieuw dit jaar is: dat u zowel dansers als zangers in deze show voorbij ziet komen. Van jonger tot ouder, van beginnend niveau tot professionals.


— Theater in Het Klavier

De theatershow wordt door Dance Sing & Perform georganiseerd in theater, "Het Klavier". Waar de dansers van Dance & Move en zangers van Sing & Perform aan deelnemen. Een moderne accommodatie en een perfecte balletvloer maakt deze unieke locatie in Kaatsheuvel compleet! Waar door al onze leerlingen een fantastische show wordt neergezet, waarin plezier en kwaliteit centraal staan.


— Maximaal aantal zitplaatsen

Er is een maximaal aantal zitplaatsen! Wanneer het theater vol zit, worden er op last van de brandweer géén extra toeschouwers toegelaten. Wanneer wij binnen 3 weken zien dat de kaartverkoop hoog is, is er voor ons nog genoeg gelegenheid om hiervoor een eventuele extra voorstelling in te voeren. En zoals je begrijpt, niet enkele dagen van te voren...

Deur Theaterzaal open: 17.30 uur
Start Dance Sing 2019: 18.00 uur

"Bij Anton" kunt u voor de show, tijdens de pauze of na de show op uw eigen kosten terecht voor een goede kop koffie met een lekker stuk taart of een smakelijk diner, bijzondere wijnen of een gezellige borrel met een hapje van het huis.


— Entreekaarten
De tickets zijn online te bestellen tot zaterdagavond 26 januari 2019 om 20.00 uur. De kosten per entreeticket zijn € 7,00 per persoon. Wanneer er nog tickets beschikbaar zijn kunt u deze aan de deur kopen en dient u deze gepast te betalen. Let wel: aan de deur kosten entreetickets: € 8,50 per persoon.
— Informatie dansers

Meer informatie over de generale repetities en alles rondom het theatershow voor de dansers volgt binnenkort en kun je ook op de Website terug vinden op de pagina "Informatie dansers".


— Extra informatie

Dance Sing & Perform organiseert twee maal per jaar een theatershow met als doel om met al onze leerlingen een gezellige dag te beleven. Plezier en kwaliteit staan bij ons in de dansschool centraal en dit is wat wij elke show weer met alle deelnemers willen uitstralen op het grote podium. Daarnaast vinden wij het belangrijk om het dans en zang te bevorderen. Door de theatershows twee keer per jaar te verzorgen hopen we dans en zang te kunnen promoten.

Dit is de reden, dat wij niets willen verdienen op de theatershows en u als bezoeker de Entreeticket aanbieden voor een schappelijke prijs. De theatershows kosten daardoor Dance Sing & Perform altijd geld door de huur van het theater, vernieuwde kledingstukken en het transport van de techniek. Met de entreetickets hopen we altijd een gedeelte uit de kosten te kunnen komen.

Draagt u ook de danswereld een warm hart toe en wilt u onze dansers sponsoren? Dan kunt u altijd vrijblijvend een e-mail sturen of telefonisch contact met ons opnemen.