.— On Stage

Disney's Dance Show 2019

Op zondag 27 januari 2019 om 18.00 uur is het weer zover! Deze theatershow staat in het teken van Disney. Volop genieten dus van jong tot oud.

Van jonger tot ouder, van beginnend dansniveau tot professionele dansers ziet u in deze show weer voorbijkomen.

Weken van training maken deze show met onze dansers weer mogelijk. Van jong tot ouder, van beginnende dansers tot professionele dansers ziet u voorbij komen op het grote podium.

De theatershow wordt door Dance & Move georganiseerd in theater, "Het Klavier". Een moderne accommodatie en een perfecte balletvloer maakt deze unieke locatie in Kaatsheuvel compleet! Waar door al onze dansers een fantastische show neergezet, waarin dansplezier en kwaliteit centraal staan.Er is een maximaal aantal zitplaatsen! Wanneer het theater vol zit, worden er op last van de brandweer géén extra toeschouwers toegelaten. Wanneer wij als dansschool binnen 3 weken zien dat de kaartverkoop hoog is, is er voor ons nog genoeg gelegenheid om hiervoor een eventuele extra voorstelling in te voeren. En zoals je begrijpt, niet enkele dagen van te voren...

Deur Theaterzaal open: 17.30 uur
Start Let's Dance 2018:  18.00 uur

"Bij Anton" kunt u voor de show, tijdens de pauze of na de show op uw eigen kosten terecht voor een goede kop koffie met een lekker stuk taart of een smakelijke lunch, bijzondere wijnen of een gezellige borrel met een hapje van het huis.


— Entreekaarten

De tickets zijn online te bestellen vanaf 1 november 2017 tot zaterdagavond 26 januari 2019 om 20.00 uur. Hierna zijn de kaarten enkel nog te verkrijgen aan deur en dient u deze gepast te betalen.


— Informatie dansers

Meer informatie over de generale repetities en alles rondom het theatershow voor de dansers volgt binnenkort en kun je ook op de Website terug vinden op de pagina "Informatie dansers".


— Extra informatie

Dance & Move organiseert twee maal per jaar een theatershow met als doel om met al onze dansers een gezellige dag te beleven. Dansplezier en kwaliteit staan bij ons in de dansschool centraal en dit is wat wij elke show weer met al onze dansers willen uitstralen op het grote podium. Daarnaast vinden wij het belangrijk om het dansen te bevorderen. Door de dansshows twee keer per jaar te verzorgen hopen we het dansen te kunnen promoten.

Dit is de reden, dat wij als dansschool niets willen verdienen op de dansshows en u als bezoeker de Entreeticket aanbieden voor een schappelijke prijs. De dansshows kosten daardoor de dansschool altijd geld door de huur van het theater, vernieuwde kledingstukken en het transport van de techniek. Met de entreetickets hopen we altijd een gedeelte uit de kosten te kunnen komen.

Draagt u ook de danswereld een warm hart toe en wilt u onze dansers sponsoren? Dan kunt u altijd vrijblijvend een e-mail sturen of telefonisch contact met ons opnemen.